onsdag den 28. marts 2012

Til dig!

Hej alle der består af mandligt køn! Dette website er til dig der gerne vil vide hvad du skal gøre for at blive den ultimative drømmefyr for gennemsnitspigen. Heldigvis er der jo noget der hedder at have forskellig smag, men bloggen her er lavet i forbindelse med flere piger der deler samme meninger som i alle kunne have nytte af at vide.

Vi håber at alle piger der ser denne side vil sammen med os lave den perfekte manual til fyrene. Kom med jeres mening, - så kommer din mening med i vores indlæg. svar på afstemningerne, og hjælp fyrene til at se hvad du som pige synes, og støt derefter op om siden og giv budskabet videre! Vi Håber alle piger vil blive en del af det, jo flere meninger, jo bedre og mere præcise instruktioner kan vi give til fyrene!

Det hele startede med at vi som en flok normale veninder sad derhjemme på en helt normal onsdag og drak lidt champagne. Pludselig starter den sædvanlige samtale.. ''Hvorfor gør fyre sådan og ikke sådan? ..'' vi kom ind under alle punkter.. Hvordan skal han se ud, hvordan skal han gøre i sengen, - og absolut ikke gøre i sengen.. Hvordan skal han opføre sig på en date.. and so on.. Det endte med at vi snakkede hele natten, og ikke mindst endte det med at vi besluttede os for at være jeres alles lille hjælpende hånd. Nemlig - Mens manual!

Enhver pigeflok snakker om disse ting, er det ikke rigtigt?? - skal vi ikke få det ud til dem?:-D

Vores mål er at fyre ikke længere er nær så usikre, og altid kan gå herind i diverse situationer og finde svar på forskellige spørgsmål ud fra flere pigers meninger om samme situation, og ikke mindst at vi piger bliver tilfredsstillet!

Bloggen er med alverdens pigers meninger - men skrevet af to kræsne piger der efterhånden har oplevet en hel del kæmpe failures, men dog også nogle punkter fyrene har gjort der lige sad i skabet som alle kunne lære af!

Stay tuned!

Mvh. Mens manual

Ingen kommentarer:

Send en kommentar